Technical Support Engineer

Solliciteer nu

Technical Support Engineer

Mollie is op zoek naar een Technical Support Engineer voor onze Support afdeling. Je zal veel contact hebben met Mollie's klanten en heel Europa, in nauwe samenwerking met Sales and Development.

De ideale kandidaat is extreem klantgericht en vindt het belangrijk dat ook Mollie's klanten succesvol zijn. Ervaring in een techbedrijf is een groot pluspunt.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie zijn wij?

Mollie is een pionier in online betalingen en een innovatief bedrijf. Toen we begonnen, gingen we voor de top van de betalingssector door slimme betalingsproducten in te voeren, die eenvoudiger, goedkoper en flexibeler zijn dan andere financiële instellingen bieden. Een decennium later bouwen we nog steeds innovatieve producten en werken we hard om de betalingen voor onze klanten in optima forma te laten verlopen.

We kunnen dit niet doen zonder ons uitstekende team. We hebben een duidelijke focus met betrekking tot het bouwen van een team van jonge en nieuwsgierige mensen. Er is een natuurlijke drang om met spannende, nieuwe technologieën en producten te werken. We werken met elkaar samen om processen te optimaliseren en de nieuwste technologieën toe te passen om de toekomst van betalingen voor te zijn.

Verantwoordelijkheden

Support: algemene en technische ondersteuning bieden aan onze klanten (B2B) via telefoon, web gebaseerde middelen en e-mail.

Consulting: adviseren van onze klanten over de beste implementatiemethoden en het oplossen van specifieke problemen van onze klanten.

Wat vragen wij van jou?

 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels;
 • Je hebt ervaring met probleemanalyse en het oplossen van softwareproblemen. Dit is iets wat je echt leuk vindt om te doen;
 • Affiniteit met internet technologieën en kennis van technische processen (zoals SQL / HTML / Javascript / PHP);
 • Je hebt sterke probleemoplossende capaciteiten en je kunt je snel aanpassen aan nieuwe processen en procedures terwijl je met veel verschillende technische verzoeken vanuit onze klanten te maken hebt;
 • Ervaring met Wordpress, Magento, Opencart etc.is een pré.

Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris;
 • Een goed secundair beloningspakket (inclusief 25 vakantiedagen);
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Mollie is een jong en informeel bedrijf, waar hard werken hand in hand gaat met een goede sfeer en leuke activiteiten;
 • Werken in het centrum van Amsterdam (9 straatjes)
 • Dagelijks een verse lunch;
 • Vrijdagmiddag borrels.


Je kunt gebruik maken van de onderstaande knop om te solliciteren. Des te meer we van je weten en waarom je voor Mollie wil werken, des te beter! Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze recruiter Arye Kirzner - arye@mollie.com - 020-8202070

Onze sollicitatieprocedure

In de eerste ronde zullen we met elkaar kennismaken en Mollie en de functie verder toelichten.

Gedurende de interview fase (max. 2 gesprekken) zullen we je zo snel mogelijk op de hoogte houden of we met je verder willen.

Daily culture